Dermapen Uygulaması ve Fiyatları

Sakarya ilinde dermapen uygulaması microneedling ya da mikro iğne yöntemi olarak da bilinmektedir. Sakarya dermapen sıklıkla tercih edilen bir cilt yenileme yöntemidir. Uygulama ile kolajen üretimi artmakta ve cildin kırışma çizgileri yok edilmektedir. Cilt yüzeyinde bir gençleşme ve canlanma etkisi oluşmaktadır. Bu işlem tamamen doğal olup herhangi bir yan etkiye sahip değildir. Oluşum ve yenilenme adımlarının tek bir başlık altında toplanması, vücut için oldukça faydalıdır.

Dermapen uygulamasının etkili sonuç verebilmesi için kişilerin cilt özellikleri iyi bir şekilde araştırılmalıdır. Ardışık yapılan seanslar deri üzerinde etkili olacaktır. Gelişmiş bir mikro iğneleme sistemi olan dermapen, kalem şeklindeki bir cihaz ile uygulanmaktadır. Çoklu iğneler, epidermal büyüklüğün korunmasında etkilidir. Cildin genç görünmesi için yüzeyel tabakanın uyarılması sağlanmaktadır. Cilde ve yara dokusuna nüfus etme aşaması dermapen sırasında gerçekleşmektedir.

Dermapen uygulaması sırasında cildin temel yapısı olan kolajen, hyaluronik asit ve elastin üretimi tetiklenmektedir. Bu sayede gençleşen bir cilt dokusu elde edilmek istenmektedir. Dermapen uygulaması, elastin ve kolajen üretim sürecinde etkili olduğu için vücuda fayda sağlamaktadır.

Dermapen Uygulaması Aşamaları Nelerdir?

Dermapen yapılır iken uygulanan adımlar aşağıda detaylı olarak yer almaktadır:

  • Temizleme: Her şeyden önce toz, ölü hücreler ve kirin vücuttan ayrılması sağlanmaktadır. Bu sayede iğneler etkili şekilde vücuda nüfus edebilmektedir.
  • Tedavi: Mikro iğneleme adımı bu aşamada gerçekleşmektedir. Özet ile dermapen işleminin 20 dakika ile 30 dakika arasında titreşimli iğneler ile kanal açması bu adımdadır.
  • Maskeleme: Tedavi ardından cilt üzerine soğutma uygulanmaktadır.
  • Nemlendirme: Dermapen işleminin vücut üzerinde etkili olabilmesi için bu adıma ayrıca dikkat edilmektedir.

Dermapen Nasıl Yapılır?

Dermapenin yapılışı sırasında cilt sorunlarını çözmeye yönelik ince uçlu iğnelerden yararlanılmaktadır. Sakarya dermapen micro iğneleme kalemleri ile uygulanmaktadır. 11 ince steril ve paslanmak iğneler işlemin hassasiyetini açıklamaktadır. Kalem şeklindeki cihazlar küçük yüzey kanamalarına yol açabilmektedir. Bu durum son derece normaldir.

İşlem sırasında iğneler derideki üst katmanları delmektedir. Bu nedenle çok az acı hissedilmektedir. Hissedilen acı düzeyinin minimum olabilmesi için bazı topikal kremlerden yararlanılmaktadır. Dermapen uygulanması son derece kontrollü olarak yapılmaktadır. Bu nedenle uygulamanın diğer mikro tedavi yöntemlerinden daha güvenli olduğu görülmektedir.

İşlem uygulanan bölgede kolajen oluşmaya başlamaktadır. Bu sayede yüzeyin daha pürüzsüz ve canlı görünmesi sağlanabilmektedir. Yaşlanan vücudun kolajen üretimine yardımcı olan uygulama, cilt sorunlarında da etkilidir.

Dermapen Ne İşe Yarar?

Dermapenin vücut üzerindeki faydaları oldukça fazladır. Kolajen üretimini uyaran dermapen, cildi sıkılaştırmakta ve cildin gençleşmesini sağlamaktadır. Cilt tonunda iyileşme dermapen sayesinde gerçekleşmektedir. Yara izleri bu yöntem ile kapatılmaktadır. Hiperpigmentasyon azalmakta ve kırışık görünümler eksilmektedir. Dermapen sırasında kullanılan iğneler oldukça güvenlidir. Ayrıca uygulama alerjik bir etkiye de sahip değildir.

Dermapen Ne Zaman Yapılır?

Dermapenin yapılması gereken zaman her insan için farklıdır. Bazı insanlar genişlemiş gözenekleri için dermapen uygulamasını tercih eder iken bazı insanlar da melazma dahil pigmentasyon zamanında dermapeni kullanmaktadır.

Dermapen Ne Zaman Etkisini Gösterir?

Dermapenin etki göstermesi genel olarak bireylerin cilt yapısına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Pek çok hastada tek bir mikro iğneleme tedavisinden yararlanılır iken gözle görülen bir iyileşme söz konusu olmaktadır. Seans sonrasında vücut üzerinde etkinin görülmesi birkaç haftayı bulabilmektedir. Sakarya dermapen merkezimizde seanslar ile birlikte cilt görünümde de olumlu gelişmeler ortaya çıkacaktır. Dermapen uygulaması ile ilgili detay sahibi olmak için bizlere telefon numaralarımızı kullanarak ulaşabilirsiniz.

it’s just your glow

Scroll to Top