Microblading Kaş Uygulaması ve Fiyatları

Hemen Microblading Randevusu Al (Whatsapp)

 

Sakarya’da mikroblading işlemi en sık kullanılan kalıcı makyaj uygulamaları arasında yer almaktadır. Sakarya microblading sırasında uzman bir kişi insanların yüz şekline göre kaş tasarımı yapmaktadır. Bu işlem sonrasında kaşlarda olumlu ve büyük bir değişim meydana gelecektir.

Uygulama sırasında kalıcı makyaj işlemlerindeki gibi kalıcı makyaj boyasından yararlanılmaktadır. Tek kullanımlık steril iğneler sayesinde deri altında kıl şeklinde oluşan mikro keseler atılmaktadır. Uygulama bölgesinde üç boyutlu kıl görüntüsü oluşturularak işlem en verimli formuna dönüştürülmektedir.

Microblading dövme ile herhangi bir alakası bulunmamaktadır. Dövmede deri katmanının derinine inilmektedir. Bu sayede ömür boyu kalıcılık sunulmaktadır. Microblading ise ömür boyu kalıcılığa sahip olmayan bir işlemdir. Dövmede geri dönüş zor ve risk fazladır. Bu sebep ile de microblading yönteminden yararlanılmaktadır.

Microblading İşlemi Aşamaları Nelerdir?

Microblading aşamaları aşağıda detaylı olarak geçmektedir:

  • Kaş tasarımının yapılması: Tüm işlemlerin başında yüz tipine ve mevcut kaş yapısına uygun bir tasarım yapılması yer almaktadır. Tasarım sırasında yüzün doğal yapısını ve kaşların şeklini korumak esas alınmaktadır. Örnek bir çizim sayesinde insanların yeni kaşlarını görmesi sağlanmaktadır. Hem müşterilerden alınan geri dönütler hem de yüzün yapısı kaş tasarımında etkilidir.
  • Kaş rengi: Kaşlar için en uygun rengi seçer iken kişinin mevcut kaş ve saç rengine dikkat edilmektedir. Cilt alt tonuna uygun bir sıcaklık belirlenerek en uygun renge karar verilmelidir. İşlem sonrasında insanların beğenisinin kazanabilmesi için tasarım ve renk seçimi konusunda hassas davranmaktayız.
  • Anestezik krem uygulanması: Bireylerin herhangi bir acı hissetmemesi için işlemden 15 dakika ile 20 dakika öncesinde sürülen kremlerdir. Kremlerin lokal olarak etkisi oldukça fazladır.
  • Kalıcı uygulamanın yapılması: İlk aşamada çizim olarak belirlenen kaş tasarımı microblading kalemi ile uygulanmaktadır. Kalıcı uygulamanın süresi bir saat ile bir buçuk saat arasında değişiklik göstermektedir. Uygulama sırasında herhangi bir kanama söz konusu değildir.

Microblading Kaş Ne Kadar Süre Kullanılır?

Microblading kaşın kullanım süresi bireylerin farklı özelliklerine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Sakarya microblading uygulamasının ortalama bir yıl kalıcılığa sahip olduğu görülmektedir. Bu süre işlemin derinliğine, kullanılan pigmentlerin gücüne ve kişilerin cilt tiplerine göre artmakta ya da azalabilmektedir. Örneğin yağlı ciltlerde işlemin kalıcılık süresi daha kısa iken kuru ciltlerde durum bunun tam tersidir. Uygulamadan bir yıl sonraki dönemlerde işlemin etkisinin azaldığı fark edilecektir.

Microblading Su Geçirir Mi? Abdest Alınır Mı?

Microblading yüzeyin su geçirip geçirmemesi işlem sırasında yararlanılan boyalara bağlıdır. Boyaların kendi kendini parçalaması, işlemin kalıcı olmadığını göstermektedir. Bu durum da dolaylı olarak kıl köklerinin tıkanmasına neden olacak herhangi bir etkiye yol açmamaktadır. Dolayısı ile işlem sonucunda kökler su geçirecektir. Bu da insanların abdest almasına engel teşkil etmemektedir. İşlemi merkezimize gelerek işinin ehli olan insanlara yaptırabilirsiniz.

Microblading ve Kıl Tekniği Arasındaki Fark Nedir?

Microblading ve kıl tekniği farkları arasında ilk olarak microblading uygulaması sırasında micro iğnelerden yararlanıldığı yer almaktadır. İşlemde minik kesilerden ve manuel bir uygulamadan bahsedilmektedir. Kıl tekniğinde ise profesyonel cihazlardan yararlanılmakta ve iğne ile atış yapılmaktadır. Her iki yöntem sonucunda da görüntü ayırt edilemeyecek şekildedir. Ancak uygulama yöntemlerinde değişim bulunmaktadır. İşlemlerin kalıcılık oranları bireylerin cilt tiplerinde değişiklik göstermektedir. Önemli olan microblading ve kıl tekniği uygulamalarının her ikisini de doğru ciltlere uygulamayı bilmektir. Bu konuda farklı analiz yöntemlerinden yararlanılmaktadır. Sakarya microblading merkezimize gelerek istediğiniz tedavi yöntemini profesyonel bir ekip ile alabilirsiniz.

[like_sc_header type=”h2″ style=”header-subheader” header=”Adresimiz” transform=”default” shadow=”1″ css=”.vc_custom_1656118535780{margin-bottom: -8px !important;}” subheader=”Kemalpaşa Mahallesi, Medeniyet Bulvari No:10 Daire:202, 54100 Serdivan/Sakarya (Medar Hastanesinin Yanı)”][vc_separator][vc_gmaps link=”#E-8_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”][vc_separator]

it’s just your glow

Scroll to Top